Jobba som borrare

Bergborrning

Borrare

Nu söker vi en erfaren borrare!

Vill du vara med i ett växande företag, där du får stor möjlighet att påverka ditt arbete och arbetsmiljö.

Vi ser en positiv framtid med både större och mindre utmaningar, alla är lika viktiga för oss. Det behövs fler viktiga deltagare till vårt team som vill ta sig an utmaningen.

Rollen som borrare

Vi söker en borrare som är erfaren, samt uppskattar att ta eget initiativ och kan ta egna beslut. Det är viktigt att kunna hålla dialog med beställaren. Vi har en positiv syn på alla arbeten, samt arbetslaget och det är viktigt att de bibehålls. Vi är ett team!

Du kommer att ha en egen ny borrvagn, en Atlas Copco Flexiroc T30R, utrustad med ljuddämpare, GPS, CME slip mm, som vi vill att du sköter om. Du kommer att borra för spräckning, sprängning samt för bergbult.

Dina erfarenheter

Flerårig erfarenhet med bergborrning. Vi ser även att du har arbetat med spräckning samt sprängning.

B – körkort är ett krav för tjänsten.
Borrkort är meriterande.

Dina egenskaper

Vi ställer höga krav på ditt engagemang, samarbete och din inställning.
Som person vill vi att du är positiv och tycker om utmaningar, det är viktigt att vara lyhörd, samt känna yrkesstolthet. Det är även viktigt att du kan fatta beslut.

Då vi är ett växande företag vill vi att du känner positivitet för de utmaningar vi ställs inför. Vi arbetar starkt för en trivsam och god sammanhållning, den ska vi bibehålla.

Ytterligare information

Tillsvidare anställning med 6 – månaders provanställning. Heltid. Kan förekomma viss helgarbete, samt nattarbete. Placering i Stockholm.

Vi erbjuder

Att få ta del i en trivsam arbetsplats där alla är lika viktiga, du får stort ansvar och tillit. Du får vara med i ett företag som växer. Vi har en variation på arbetsplatser och du kommer möta många utmaningar, du påverkar din utveckling.

Vi värderar en modern maskinpark och följer det senaste som marknaden erbjuder.

Känns det intressant och är det här den utmaningen du letar efter?

Kontakta Emma Iraeus 08-441 33 93 eller emma@stabiltberg.se
Tjänsten ser vi tillsättas snarast.

Välkommen med din ansökan!