Maskinpark

Stabilt Berg & Betong har en ny och modern maskinpark. Våra maskiner är anpassade efter våra arbetsmetoder och genomgår regelbundet service och underhåll. Många av våra maskiner är miljöanpassade för att klara nya miljökraven.

Vi byter ständigt ut våra maskiner så att dom möter morgondagens krav. Nedan listas ett urval av vår maskinpark.

Borrvagnar

BERGBORRMASKINER

Vi har borrvagn med ljuddämpare, vattenspolning samt med rollover, så borrning kan utföras i alla riktningar. Även handhållna maskiner finns då det är trångt.
Superwedge

BERGSPRÄCKNINGSUTRUSTNING

Vi har 2 st grävmaskiner med superwedge för horisontell samt vertikal spräckning, 1 st grävmaskin 7 ton med superwedge för vertikal spräckning. Vi har även darda för att spräcka handhållet då det är trångt.
Sprutrobot

BETONGSPRUTNINGSUTRUSTNING

Vi har utrustning för våt -och torrsprutning. Robot för våtsprutning samt mindre maskiner för torrsprutning. Vi har även handhållen utrustning för trånga utrymmen eller för betongreparationer.
Swog 222

INJEKTERINGSPLATTFORM

Vi har injekteringsutrustning med 3 pumpar och dubbla mixrar för injekteringsarbeten som kräver hög kapacitet, vi har även mindre varianter för mindre projekt t.ex. sprickinjektering.
Kempump

KEMINJEKTERINGSUTRUSTNING

Vi har kemutrustning för arbeten som kräver högre flöden, även mindre för injektering av sprickor med epoxi.
Bultpump Putzmeister S5

BULTPUMPAR

Vi har bultpumpar för alla behov, mindre som lätt kan tas med i korgen, till större med separat blandare och cementsilo.
Domkraft komposit

PROVDRAGNINGSUTRUSTNING

Vi har domkrafter med kapacitet från 100kN - 1400kN i stål samt komposit.
Övriga maskiner

ÖVRIGA MASKINER

Vi har kompressorer, pumpar, släpvagnar, handhållna verktyg, armeringsklipp, svetsar mm.